Vacature - 't Vijverdal Merchtem

Parochiezalen
't Vijverdal en Kerkeboomgaard
Merchtem
Ga naar de inhoud
Parochiezalen Noord-West Brabant VZW  
 
Afdeling 1320Z73
 
Kerkstraat 9
 
1785 Merchtem
 

 
 
Op zoek naar een nieuwe zaalverantwoordelijke
 
voor onze parochielokalen
 
 
 
Inderdaad, Evert en Lies stoppen eind augustus 2024 met hun taak als zaalverantwoordelijken van onze parochiezalen en lokalen. Wij danken hen voor de fijne en vlotte samenwerking.
 
Het beheerscomité gaat dus op zoek naar een nieuwe en geëngageerde zaalverantwoordelijke. Deze moet wel over een aantal wel erg specifieke eigenschappen beschikken. In de eerste plaats verwachten we loyauteit en betrouwbaarheid. Als vergoeding  voor enkele verantwoordelijkheden krijgt de toekomstige zaalverantwoordelijke gratis huisvesting in het appartement Kerkstraat 12 te 1785 Merchtem. Tegenover het kosteloze verblijf staat wel een takenpakket.
 
Kandidaten:
 
  • het beheerscomité van de parochielokalen verkiest sociaal geëngageerde personen.
  • Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag vóór 19 mei 2024 een korte motivatie. Je adresseert je mail aan volgende twee personen: Geert Ringoot (geert.ringoot@proximus.be) en Walter Teugels (walter.teugels@skynet.be). Vergeet niet je naam, adres, telefoon en de leeftijd van je gezinsleden te vermelden.
 
 
Bij Geert en Walter ligt het pakket met taken en de tegemoetkomingen ter inzage klaar. Je kan er eveneens terecht voor alle bijkomende informatie.
 
Wij kijken er alvast naar uit om kennis met je te maken!
 
 
Het beheerscomité
Terug naar de inhoud